Get Out er Danmarks første friluftsfestival. Konceptet er udtænkt af Friluftsrådet, som er en paraplyorganisation for friluftslivets organisationer. Den første arrangør af friluftsfestivalen er Kolding Kommune. 

Festivalen Get Out bliver afholdt i Kolding Midtby og på Houens Odde den 9-10. september 2017. Det bliver to dage med masser af spændende udendørsoplevelser og god stemning.

Friluftsliv kan dyrkes på mange måder – også i byen. På Get Out friluftsfestival vil der være både være plads til action, fordybelse, eventyr, ro, bålhygge, fællesskab og kærlighed til naturen, og der vil være aktiviteter på vandet, på landjorden og i luften!

 

Vi håber, at festivalen bliver en succes i Kolding, og at mange vil få øjnene op for de gode ting, som friluftsliv i byerne giver mulighed for. Jan Ejlsted, direktør, Friluftsrådet

Alle kan deltage, og aktiviteterne er gratis! Festivalen arrangeres i samarbejde med de lokale foreninger, klubber, netværk og andre aktører inden for friluftsliv i Kolding Kommune.

Friluftsrådet håber, at friluftsfestivalen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, som turnerer landet rundt under navnet Get Out. Kolding Kommune har modtaget tilskud fra Udlodningsmidler til friluftsliv til materialer og udvikling af nye aktiviteter og faciliteter.

Deltag i planlægningen

Har din forening, virksomhed, netværk eller andet har lyst til at være med til at sætte spot på friluftslivet og skabe to dage med et væld af aktiviteter?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at deltage som arrangør? Så kontakt:
Nanna Winbladh
Projektleder
Kolding Kommune
nara@kolding.dk
Tlf.: 30 35 26 12

Meld dig ind i Facebook-gruppen Get Out Kolding 2017 og deltag i planlægningen.