Tusind tak for en godt møde på Houens Odde. Endnu en aften med et dejligt engagement og nogle fine snakke om Get Out Friluftsfestivalen. Nedenfor kommer en opsamling fra mødet inklusiv deadlines og andre fakta I skal forholde jer til.


Aktiviteter på kort
På stormødet arbejdede vi videre med placeringerne af jeres aktiviteter på kort. Kortet er vedhæftet denne mail. Der er nogle enkelte aktører, der ikke er placeret eller har et spørgsmålstegn. Det skyldes, at vi mangler nogle flere informationer fra aktøren.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at køre grej til jeres aktiviteter før og efter, men ellers er Oddevejen lukket for kørsel på dagen.

Aktivitets-flow
Har I tænkt over, hvor mange borgere I kan aktivere på jeres aktivitet? Overvej gerne hvordan I kan skrue op og ned for aktiviteten, så der ikke opstår trælse ventekøer. Eller måske kan I tænke i en vente-aktivitet”

Send tekst og billede af jeres aktivitet senest 11. maj
Jeres aktivitet vil vi gerne lægge ud på facebook og hjemmesiden www.getoutkolding.dk. Derfor vil vi gerne bede jer om at skrive 5-10 linjer om jeres aktivitet. Hvad går den ud på, kræver det noget særligt påklædning, hvem kan deltage, hvor længe varer den, et link til jeres forening/forretning og 1-2 billeder i god opløsning, der viser hvad jeres aktivitet går ud på. Se eksempel nederst.

Overnatningsgruppen
Aktørerne laver selv en beskrivelse af deres overnatningsaktivitet, som undeholder pris, hvad der skal medbringes og hvad der indgår af mad og drikke. Prisen må dække omkostningerne til forplejning. Kolding Kommune sørger for at oprette aktiviteterne i et tilmeldings/betalingssystem, så foreningerne ikke skal håndtere dette. Deadline for beskrivelse af overnatningskoncepter er d. 1. maj. Borgerne kan tilmelde sig overnatningsaktiviteten fra primo august.

Transport på Houens Odde
Afstanden fra p-pladsen til A-centeret er lang, så hvis der er nogen, der har gode idéer til aktiviteter langs vejen, eller tilbud om transport, skal de endelig sige til. På mødet blev City Koldings tog overvejet, men det er desværre ikke en mulighed, da toget ikke kan køre på grus. Kørsel med traktorlad og lignende er heller ikke en mulighed pga. sikkerhed.

Økonomisk støtte til jeres aktivitet
Flere har søgt om penge fra de midler Friluftsrådet har bevilget os til festivalen. Husk dog på, at vi kun kan støtte grej og materialer, der har direkte ophæng til friluftsliv og som kan bruges i jeres forening eller andre steder efter festivalen.

Alle der allerede har søgt, eller søger inden d. 14. april får svar senest primo maj.

Sikkerhed
Get Out Friluftsfestival skal være en god oplevelse for alle, og derfor er sikkerheden også vigtig. Vi vil derfor gerne bede alle aktører om, at have gennemtænkt, hvad der kan gå galt og tage forholdsreglerne for dette. Er der lovgivning om sikkerhed lige nøjagtig indenfor jeres aktivitet forventer vi, at I kender den og retter jer efter den. Kolding Kommune samarbejder med beredskabet om sikkerheden på de overordnede linjer som fx brandveje.

I kan hjælpe med markedsføringen
På mødet blev udleveret en plakat til ophængning i jeres lokaler, så medlemmer og kunder kan se, at I deltager på festivalen. Vi har ligeledes lavet digitalt materiale, der ligger på www.getoutkolding.dk. Det må I bruge på jeres hjemmesider, facebook-sider og så videre. Desuden arbejder vi løbende på at kort, referater kommer på hjemmesiden. I finder materialet under menupunktet ”til aktører”.
I må også meget gerne linke til hjemmesiden.

De bedste hilsner fra planlægningsgruppen
Nanna Winbladh, projektleder på Get Out 2017
getout@kolding.dk

Eksempler på aktivitetstekster

Deltag i en Havkajak prøvetur og vind et havkajakkursus til en værdi af kr. 2.200,-
Se om havkajak er noget for dig. Få masser af motion, frisk luft og fantastiske naturoplevelser i kajakken. Kom og prøv en gratis tur i en havkajak sammen med en erfaren Havkajakinstruktør. Turen tager ca. ½ time. Du skal selv have noget tøj med, der kan tåle at blive vådt. Det kan f.eks. være løbetøj - regner eller blæser det, er det en god idé med regntøj, samt fodtøj, der tåler vand. Du behøver ingen forhåndstilmelding. Vi samler sammen i hold af 4 - 5 deltagere. Du skal være fyldt 18 år for at deltage, samt kunne svømme. Du kan se mere om vore havkajakkurser og ture på www.trekantenskajakskole.dk - og på FB Trekantens Kajakskole.  Har du spørgsmål til os kan du skrive til post@trekantenskajakskole.dk - eller ringe 75 58 61 94. Vi glæder os til at se dig. Hilsen Trekantens Kajakskole.

Tag med på strandsafari og smag på Lillebælt
Hos Naturpark Lillebælt kan du blive klogere på livet i Lillebælt. Du kan tage med naturvejlederen på jagt efter livet på det lave vand eller se på, røre ved og høre om fisk, krabber og andre spændende undervandsskabninger i vores store klappe-bassin. Lillebælt bugner af liv og meget af det kan spises. Hos Naturpark Lillebælt kan du bl.a. smage på tang og få tips og tricks til at bruge mere af det i din mad